fbpx
Gratis fragt ved køb over 499 .-

Alana

DKK599.00 DKK300.00

Crossbody taske der passer godt til opbevaring af din mobiltelefon, pung og andre ting der er rare at have med på farten. Tasken har en kvist til pynt, der dog kan tages af efter behov. Justerbar skulderrem der gør at tasken både fungerer som skuldertaske eller crossbody taske.

 

 

 

Mere om dette produkt:

 • Farve: Sort
 • Materiale: Læder
 • Model nr: 8655100801
 • Mål: Bredde: 25 cm  Højde: 16 cm Dybde: 4 cm
 • Indvendigt materiale: Rød blødt foer
 • Indvendig lomme med lynlås
 • Justerbar rem
 • 2 cm bred rem
 • Open rings så du kan påsætte og aftage din rem/kæde.
 • Kan bruges som crossbody og skulderrem
 • Aftagelig kvist lavet af skind
 • Levering 1-3 dage

Pleje af din lædertaske

Kvalitets lædertasker er ofte en større investering og når du har investeret i en kvalitets lædertaske, bør du sørge for, at tasken holder sig pæn i så lang tid som muligt. Men det kan være vanskeligt at tage sig af lædervarer!

Så hvordan rengør du en læderhåndtaske uden at ødelægge den? Stedet at starte, er med forebyggelse. Beskyt altid din lædertaske med en velrenommeret beskyttelsescreme /-behandling. Dette skal gøres fra dag én og anvendes mindst en gang hver 2-3 måned. Korrekt beskyttelse kan forhindre indtrængning af fedt, misfarvning og kan forhindre alle slags problemer senere. Såvel som det er vigtigt at forebygge med beskyttelse, er regelmæssig rengøring et must. For en hurtig aftørring er en fugtig klud nok, men typisk vil tasker have behov for en mere grundig rengøring fra en professionel renseservice eller blive behandlet med specielle rengøringsprodukter hver 2-3 måned for at holde dem i top stand.

1. Tør din lædertaske af en gang om ugen med varmt sæbevand, bland en lille mængde mild flydende sæbe til varmt vand og brug en blød fugtig klud til at tørre snavs væk fra ydersiden af ​​din taske.

2. Brug aldrig viskestykker, eddike eller andet hjemmemiddel til rengøring eller pletfjernelse. Mange af disse produkter har kemikalier og stoffer i dem, der kan forårsage skade på farve, tørre læderet ud, skabe en opbygning af fedt i læderet og mange andre problemer.

3. Nøglen til at fjerne blækmærker er at behandle dem med det samme. Det bedste alternativ er at tage din taske til en professionel renseservice så hurtigt som muligt. Hvis du ikke er i stand til det, kan du prøve et specielt produkt, der fjerner blæk til læder, og følg plejeinstruktionerne, og sørg for at konditionere området bagefter og lad det tørre ordentligt.

4. Hvis blækfarverne er gamle så forsøg ikke at fjerne disse selv. De vil sandsynligvis være for stædige og have brug for professionel pleje.

5. Opbevar din taske fyldt, når du ikke bruger den, for at hjælpe med at holde dens form bedre.

6. Brug aldrig vand på fedtpletter, disse skal blot aftørres af læderoverflader.

7. Brug altid professionel renseservice til hårdere snavs eller creme pletter. Det koster måske mere, men resultatet vil være så meget mere effektivt.

8. Det kan være en god ide at teste en rengøringsmetode, inden du bruger den på ydersiden af din taske, evt. et sted på indersiden af ​​tasken, som ikke kan ses af nysgerrige øjne

9. Hold din lædertaske dækket når du ikke bruger den. Hvis du ikke har en støvpose, kan du benytte et gammel pudebetræk.

10. Lad aldrig ikke din håndtaske være i direkte sollys, det kan forårsage, at farven falmer og at læderet bliver beskadiget.

11. Brug ikke håndtasker i lyse farver med mørkt tøj, da farvestoffet fra tøjet kan løbe og overføres til håndtasken, der skader farven – og det kan være en af ​​de sværeste pletter at fjerne.

12. Benyt ikke sadelsæbe , det vil sandsynligvis være for stærkt for læderet på din taske og kan forårsage misfarvning.

13. Hvis din taske får en grim lugt, kan du bruge lugtfjerner (vælg den rigtige til den type stof, der forårsager lugten), men undgå at bruge hårde opløsningsmidler eller aerosol lugtfjerner, da de kan beskadige taskens farve og endda i nogle tilfælde forårsage skader på selve læderet.

Varenummer (SKU): 8655100801 Kategori:

Du kunne også være interesseret i...

Updating…
 • Ingen varer i kurven.